Κατηγορίες Προϊόντων Minimize
  Εταιρεία  
Η ΤΕΧΝΟΦΑΡΜ ιδρύθηκε το 1996, έχοντας αρχικά τη μορφή ατομικής επιχείρησης και το 2000 μετατράπηκε σε Ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία ΤΕΧΝΟΦΑΡΜ Α.Β.Ε.Ε.

Ιδρυτής και ακρογωνιαίος λίθος της εταιρίας είναι ο Ιωάννης Περιβολάρης. Γνωρίζει, όσο λίγοι επιχειρηματίες, τον χώρο της γεωργίας και τα θέματα που την απασχολούν, καθώς προέρχεται από αγροτική οικογένεια, σπούδασε γεωπονία, έχει εργαστεί στον ΟΓΑ και σε εταιρία με φυτοπροστατευτικά προϊόντα και συνεργάστηκε πολλά χρόνια με μεγάλες καπνοβιομηχανίες, έχοντας ως αντικείμενο την διασφάλιση της ποιότητας του καπνού. Καταστάλλαγμα της σωρευμένης αυτής πείρας ήταν η δημιουργία της ΤΕΧΝΟΦΑΡΜ, μίας αξιόπιστης εταιρίας που όραμά της είναι να προσφέρει στον παραγωγό το καλύτερο δυνατό προϊόν στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Η ΤΕΧΝΟΦΑΡΜ Α.Β.Ε.Ε. τυποποιεί, συσκευάζει και εμπορεύεται γεωργικά φαρμακα όπως εντομοκτόνα, μυκητοκτόνα, ζιζανιοκτόνα, ακαρεοκτόνα σε τρεις μορφές: υγρά, κοκκώδη και σκόνες. Επίσης, τυποποιεί και συσκευάζει λιπάσματα κοκκώδη, πλήρως υδατοδιαλυτα, ειδικά  λιπάσματα αλλά και υγρά.

Η εταιρία στεγάζεται στην Ν. Σάντα του Νομού Κιλκίς σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, με καλυμμένη έκταση σε κτίρια (γραφεία, αποθήκες και συσκευαστήριο).
 
Το συνολικό ανθρώπινο δυναμικό της είναι 10 άτομα εκ των οποίων 1 γεωπόνος, 1 χημικός-μηχανικός, 1 στέλεχος Μαρκετινγκ, 1 νομικός σύμβουλος – δικηγόρος, 1 φοροτεχνικός – λογιστής  και 5 ειδικευμένοι εργαζόμενοι που ειναι υπευθυνοι για την ορθη λειτουργια αυτοματοποιημένης γραμμής τυποποίησης και συσκευασίας.
Το σχήμα της εταιρίας ειναι μικρό, ευλικτό, αποτελεσματικό και της επιτρέπει να κάνει αλλαγές όπου χρειάζεται εξυπηρετώντας τους πελάτες της σε όλη την Ελλάδα.

Τέλος, η ΤΕΧΝΟΦΑΡΜ Α.Β.Ε.Ε. είναι εταιρία με ευαισθησία για το περιβάλλον και για αυτό έχει συμβληθεί με εταιρίες ανακύκλωσης. Επίσης, αντιλαμβανόμενη την ανάγκη σεβασμού προς το μικροπεριβάλλον της περιοχής της, όπου είναι εγκατεστημένη, έχει φυτέψει περιμετρικά στις εγκαταστάσεις της περισσότερα από 400 δέντρα.
  Τυποποίηση συσκευασίας λιπασμάτων